Årets Album 2014: Plats nr 14

themen

The Men – Tomorrow’s Hits

Tredje året i rad som The Men finner sig på min lista bland årets bästa album, och vad ska jag säga? Jag älskar deras musik! Framförallt deras senaste tre album där de har gått från punk som lekte med andra genrer över till Neil Youngsk countryrock med en punkig ton vidare till detta album som ger starka E Street Band-vibbar fast på steroider. Deras huvudgenre punk kommer de längre och längre ifrån och väljer istället att anamma rockens alla genrer är ser jag verkligen inte som något problem, rättare sagt jag är helt för detta då de blir bara roligare och mer intressanta att lyssna på.

Denna gång hade de planer på att ta det lugnt efter konstant turnerande på över ett års tid och verkligen hitta sig själva. Istället för detta blev det att de knåpa ihop närmare 50 låtar över två månader och de som har funnit sig på den här skivan är ett axplock vad de kokade ihop på den tiden men man hör varför de valt just dessa låtar då de går så väl ihop med varandra. Det är ett rakt av rockalbum med helt överjävligt briljanta ”Another Night” som den lysande stjärnan av dessa låtar. Musik som tilltalar min reptilhjärna är jag alltid positiv för, musik som gör både det och får mig att hoppa så jag dunkar huvudet i taket och vifta så jag slår ner finporslinet och kristallglasen och dansar barfota över deras skinande lik skulle jag kalla rakt av genialiskt.

Sammanfattning av Årets Album 2014

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *