Recension: Fall out Bird

Skärmavbild 2014-02-28 kl. 00.38.32  Fall out Boy har gjort sitt egna Flappy Bird! Kan Detta spelår börja bättre?

Fall out bird är, för att citera skaparna själva “An homage to Flappy Bird by .Gears”. Fall out Boy är för er som inte vet ett av världens bästa rockband just nu. Säg inte emot ni vet att jag har rätt. Och i och med deras senaste singel-släpp passade de även på att utveckla sin egen Flappy Bird version! Fast en mycket bättre och snyggare version då.

Fall out Bird

Alla bandmedlemmars huvuden har små vingar och ska flyga i mellan elgitarrhalsar. Spelet fungerar på samma sätt som Flappy Bird, gå igenom så många gitarrer som möjligt. Musiken är förstås Fall out Boy’s nya singel Young Volcanoes som dock spelas på repeat hela tiden, men en uppdatering ska komma med fler låtar från deras senaste album Save Rock and Roll.

Jag kan säga redan nu att utvecklarna bakom Fall out Bird Mass Threat har inte lagt svårighetsgraden lika högt som originalet. Man lär sig snabbt i vilken takt man ska klicka på skärmen för att få Pete Wentz huvud att flyga uppåt. Efter ett par omgångar har jag redan nått 29 poäng. Efter ett par omgångar Flappy Bird hade jag klarat 3. Det händer dock då och då att man börjar klicka i takt med musiken och på så sätt dör, men så länge man har någorlunda fokus kommer man ganska alltså ganska långt.

Fall out Bird

Trots att jag älskar musiken så hatar jag att lyssna på ljudeffekter, och dessa kan man inte stänga av, vilket gör att detta spelet kan vara farligt att spela på föreläsningar. Så länge man har satt ljudnivån på 0 kan man spela utan att resten av salen får reda på det.

Så domen: Älskar Fall out Boy så för mig är detta ett givande spel i mitt bibliotek! Kommer bli gött när det blir fler låtar och en mute funktion. Oh bara så ni vet så är Mass Threat
”Not responsible for device repair costs or any psychiatric evaluations incurred as a result of playing this game!”

4av5moln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *