Spelmolnet – stolt bloggare på Gamex 2012!

Det är sant mina damer och herrar, Spelmolnet kommer infinna sig på plats på Gamex-mässan i Kista som officiella bloggare! Det är en stor ära för oss på Spelmolnet-crew att kunna utannonsera detta. Med det kommer vi att skriva om förväntningar, förhoppningar och på plats leverera texter och videos med dator och kamera i högsta hugg. Se även fram emot en tävling som kommer nu i veckan där vi kommer dela ut 1, 3, nej, 5 stycken endagsbiljetter till mässan! Jepp, så snälla är vi!

Så hösten är en spännande tid här på sidan med alla heta spel som väntar runt hörnet, nya projekt som det talas om inom molnet och nu har vi även Gamex att se fram emot som en varm och klar ljuskälla i den annars ruskiga hösten. Himlen kanske börjar bli gråare, men här kommer vi ständigt bjuda på klar himmel och mysiga texter om saker vi gillar att gräva ner oss i. Vi är glada nördar som hoppas vi kan bjuda på gott och smått från nördhimlen en lång tid framåt.

Mot Gamex vi traskar med stolta steg! Molnisar, roll out!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *