Marcus Retrosamling 1.5

En av de första inläggen jag gjorde på Spelmolnet var angående min retrosamling. Så nu är det dags för ännu ett inlägg angående mina retrospel. Av någon oförklarlig anledning hade jag för någon dag sedan kopplat in mitt Wii igen (som sagt oförklarilgt), i alla fall så hade jag glömt bort att jag hade köpt lite retrospel från Virtual Console. Vissa av spelen mindes jag att jag köpt, medans andra var en överraskning (dåligt minne… kommer med åldern, just you wait!). De spelen jag mindes att jag hade köpt var ganska ”standard”-retrospel:

Super Mario Bros. (vilket jag har till NES)
Super Mario Bros. 3 (vilket jag har 2 exemplar av till NES)
Super Mario World (har det till SNES)
Super Street Fighter 2
Sonic The Hedgehog 2 (har det till Mega Drive.. har det även på PS3an via PS+ och på SEGA Mega Drive Ultimate Collection… why?!)
The Legend of Zelda
The Legend of Zelda: A Link to the Past
(vill ha på SNES!!)
The Legend of Zelda: Ocarina of Time
The Legend of Zelda: Majora’s Mask

Dock så fanns där två spel som jag inte alls kom ihåg att jag köpt, två riktiga pärlor: Street Gangs vilket är Pal versionen av det legendariska och o-så geeky River City Ransom. För er som inte har någon aning om hur spelet är, så är det väldigt likt Scott Pilgrim spelet som släpptes via PSN och XBLA. Det andra spelet var ännu ett legendariskt spel, ett JRPG som inte är så lätt att få tag på till sin rätta plattform (SNES), spelet går under namnet; Secret of Mana. Jag har varken spelat Street Gangs eller Secret of Mana, så när jag väl får en retro-kick så vet jag vart jag ska gå. Hade önskat att jag hade Secret of Mana till mitt SNES (även Chrono Trigger), men spelen är enligt mig för dyra att skaffa till sin sanna plattform så jag nöjer mig med de portningarna jag har tillgång till.

Det var allt från mig denna gång. Tills vidare, ha det bra!

  1 comment for “Marcus Retrosamling 1.5

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *