Battlefield 3-gameplay!

Japp. Då var det klart. Min första Youtube-film av BF3 är uppe på das interwebz. Jag har precis börjat lära mig hur Sony Vegas fungerar, funderat över vad för typ av innehåll jag vill ha och massa andra saker som rör min påbörjade YouTube-karriär (lol). Det är i princip det enda min fritid gått åt till den senaste tiden. Youtube, BF3, mer youtube, BF3, Sony Vegas, och ännu mer BF3. Självfallet har jag stött på lite problem, men det är ju lärdomar till nästa gång.

Skoj har det varit i alla fall, trots slitet det ligger bakom. Nu hoppas jag bara att ni njuter av videon och, förhoppningsvis, även ni ha kul.

Ge mig mer än gärna feedback, tips och kommentarer vad gäller både redigeringen och gameplayet.

Yours truly,

Smoothe/BattlePadre

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *