Sammanfattning vecka 10

Ytterligare en vecka har passerat, vilket såklart har inneburit ett helt gäng av härliga texter från oss på Spelmolnet. Precis så som det ska vara, med andra ord. Om det nu råkar vara så att du (av någon oförklarlig anledning) har missat att läsa någon text så följer här en sammanfattning av den gångna veckan:

Tisdag 6/3

Multiplayer a la Max Payne 3

Efter en väldigt lugn måndag så inleder Emil veckan med ett maffigt inlägg där han går igenom multiplayer-elementen i det kommande Max Payne 3. Och av det han hittills sett så verkar han väldigt, väldigt förväntansfull.

Torsdag 8/3

Marcus topp 10 Speltrailers

Rubriken säger egentligen allt. Marcus har satt sig ner och listat de 10 speltrailers som han anser är de absolut bästa. Dela gärna med dig av dina egna favoriter bland kommentarerna!

Inför min Persona 3-dagbok

Att påstå att Emil har många idéer på gång i sin skalle vore en grov underdrift. Den här gången har han bestämt sig för att föra en dagbok där han delar med sig av sina upplevelser med Persona 3, en spelserie han kommit att älska. En ny del har vi att vänta varje fredag.

Vad sysslar Spelmolnet-nördarna med på fritiden?

Under en ganska så galen, och väldigt fartfylld, Skype-konversation så kom Oliver på idén att slänga ihop en liten rapport och berätta lite mer kring hur det egentligen ser ut när vi på Spelmolnet kommunicerar med varandra. Känsliga läsare varnas, men se för guds skull till att inte missa den vackert ihopsatta bild som gömmer sig längst ner i inlägget.

Fredag 9/3

Mass Effect 3 – Biowares bästa spel hittills

För omkring en vecka sedan anlände en ny medlem till Spelmolnet, den väldigt kompetenta och djupt spelälskande Victor Ericson. Här i hans första inlägg berättar han allt om sin första genomspelning av det sprillans nya Mass Effect 3. Kan man utifrån rubriken anta att han gillade det han upplevde?

Persona 3: Prolog

Emil inleder sin Persona 3-dagbok med en kraftfull och oerhört vacker berättelse som tar upp spelets prolog.

Veckans ExtraLiv-avsnitt: #22 – A New Guy!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *