Co-op Recension: Flippin’ Burgers

Smoothe: Det första man märker är tyvärr den långa kön. Visserligen tyder det på att det är något eftertraktat, men det är ändå lite segt att behöva stå och höra tårna skrika ”Tår evolved into… ICE CUBES!”

Skogis: Sen när man väl kommer in möts man av en härlig doft, och man känner att väntan var värt det. Även om stället är litet så är det mysigt och bara en vecka gammalt. Men vi får tillslut ett bord och sen beställer vi vår mat och väntar med spänning på maten!

Smoothe: Bordet vi blir tilldelade känns dock lite malplacerat och intryckt. Dock gör det inte så mycket, då atmösfären där inne är underbar. Bör tilläggas ska väl göras att jag faktiskt aldrig varit i USA, men känslan som infann sig där bland det schackrutiga golvet, bilderna från kedjor som t.ex. In-n-Out Burger och massa annat gör att jag ändå känner mig som hemma. Som om jag känner igen mig från de hundratals hamburgehak man sett i amerikanska pangpang-rullar.

Skogis: Det första vi får är drycken, vilket denna kväll var både Cola och en varsin Shake, som är gjorda på Ben och Jerry-glass vilket märks i smaken. En otroligt underbar Shake som påminner om den Uma Thurman dricker i Pulp Fiction.

Chocolate Fudge Brownie

Baked Alaska

Inte långt efter det får vi dock huvudmålet. VÅRA BURGARE! Vilken hype! Jag känner mig som Svampbob precis innan han ska förtära en Krabb-Burgare

Cheeseburgare

Flippin’-burgare

Smoothe: Efter all hype och det höga priset så var förväntningarna skyhöga. Detta hade vi suktat efter länge! Både brödet och hamburgarna var magnifika. Lent, skitgott och mjuka som moln! (Vi på sidan gillar att referera till att saker är som moln, då är saker bra. Skitbra!) Det nådde helt klart upp till det vi förväntat oss. Det var de godaste jäkla burgarna vi nom’at i oss.

Maten och drycken var perfekt och gott. Men servicen och beställnings- och betalningsprocessen var lite knakig, vilket i och för sig är lite förståeligt eftersom att det är nyöppnat. Priset var väl inte heller det man hade önskat sig, men det tror jag kommer att sjunka efter ett tag. De vet nog att många vill testa på dessa eftertraktade burgare nu i början, vilket gör att de kan hålla ett högre pris. Men för att få återkommande kunder så tror jag att de behöver sänka priset en brödsmula eller två.

Skogis: Så våra intryck var helt klart goda! Flippin’ Burgers har allt för att lyckas, nu gäller det bara att hoppas att burgarna håller samma kvalité över en längre period, så kan de vara kvar länge.

Hungrig Smoothe!

  3 comments for “Co-op Recension: Flippin’ Burgers

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *