Minecraft-kreation!

Jag har tidigare haft ett agg gentemot Minecraft. Varför vet jag inte, men jag tror att det kan bero på grafiknörden inom mig. Vackra spel får mig att smälta och ju högre upplösning desto bättre. Men nu när jag införskaffat mig en ny mobil (HTC Sensation XE) så var jag villig att ta risken att kanske rövas iväg med i Minecraft-träsket. Så blev det också. Jag fann spelet mysigt, skoj, kreativt och, tro det eller ej, vackert. Fastän det är pixligt och teknisk grafik äldre än min julgranssocka så attraheras jag av det jag ser. Antagligen är det den där myscharmen som Minecraft faktiskt sprider som fick mig på fall.

Idag har jag iallafall vågat mig ut på mitt första äventyr där jag återskapade en kär gammal vän i sann pixelanda. Nostalgirus 2000! För att vara mitt första konstverk i detta minst sagt ovana medium så är jag riktigt nöjd. Svårt var det så klart inte, men tid tog det.

Vad anser du? Har du gjort något bättre? Skryt gärna i kommentarerna. 🙂

  4 comments for “Minecraft-kreation!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *