Dragons everywhere!

What is your wish!?Efter att ha spelat runt 40 timmar av ”gamla pergamentrullens”(halvdan översättning) senaste del; Skyrim, så har jag nu hamnat i drakträsket. Det vill säga att jag är sugen och glad i byxan på allt som har något med drakar att göra.

Så jag tänkte att jag skulle kolla på någon film som innehåller drakar. Men när jag väl försöker hitta någon, så kom jag på att det inte finns så många (som jag är medveten om). Första filmen som kom upp i mitt huvud som har drakar i sig var Eragon, men den hade jag redan sett och minns att jag tyckte att den var ”okej”. Då jag läst boken så tycker jag självklart att filmen är sämre än vad den kanske egentligen är.

Men då kom jag på att jag inte hade sett How to train your dragon/Draktränaren, så jag satte mig och kollade på den. Efteråt frågade jag mig själv varför jag inte hade sett den tidigare.. Fy fan vad bra den var! Jag hade i och för sig inga höga förväntningar, men satan i Malmskillnadsgatan vad jag vart förvånad. Jag måste köpa hem den på blåstråle (blu-ray)!… Hmmm… Kanske blir en bra julklapp till mig (peak till tomten). Den är nu en av mina absoluta favorit-animerade filmer (tecknade är icke inräknade).

Men jag vill ha mer saker som innehåller drakar, och jag börjar ärligt talat, tro det eller ej tröttna smått på Skyrim. Yeah that just happened. Drakarna i Skyrim känns inte som något speciellt, när man möter en drake tänker man bara ”Jahapp, ännu en drake och ännu en onödig draksjäl till min samling”. Så jag sneglade lite lätt mot min bokhylla där det står lite dammiga böcker, bland annat Eldest och Brisingr (nummer två och tre av uppföljarna till Eragon).

Problemet är att böcker är så fruktansvärt jobbigt att läsa, det är mycket bekvämare att plocka upp en comic (hallå, de innehåller ju bilder!). I alla fall så ska jag nog ge Eldest ett försök. Ska ju till min mormor och morfar i Enköping i ungefär en vecka, och där har jag inte tillgång till nätet (hur kan man leva utan tillgång till nätet!?). Så då kommer jag packa med lite comics och förmodligen Eldest, så om det någon gång finns ett bra tillfälle att försöka sig på den så är det när jag är där. Nu börjar jag få slut på saker i mitt huvud att skriva om. Så jag avrundar det hela här med att tacka dig för att du slösat bort din livstid med att läsa detta inlägg. Tack och på återseende (förhoppningsvis)!

Love, Marcus. #NoHomo

  3 comments for “Dragons everywhere!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *