Årets Album 2014: Plats nr 23

mrtwinsister

Mr Twin Sister – Mr Twin Sister

Vi samlar på hög all vår musik som vi har när vi är redo att ta på oss våra dansvänligaste skor och går ut och gör stan osäker. Det ska vara upptempo, dansant och få en taggad till tusen. Men vad händer när sista drinken har förtärts, när ljusen tänds och alla ens sinnen har blivit berusade av kvällens händelser och det är dags att röra sig hemåt, vad lyssnar man in sig på då? Mr Twin Sister har här försökt skapa ett soundtrack för just den här delen av livet som man upplever så ofta men inte kan riktigt sätta ljud på; eftereffekterna av nattens händelser.

Deras ljud sätter dig i ett perfekt efterfesttempo med något som är dansant men ger ett lite slöare intryck. Takterna får dig att gunga men inte svänga, trampa i takt med men inte hoppa. Det får en att landa mjukt & behagligt och får dig att acceptera att dina fräschaste dansskor inte längre har den lyster de hade i början av kvällen. Lukten av parfymen du tog på dig har sen länge försvunnit och det som är kvar är stanken av svett och eufori och Mr Twin Sister är där i dina öron för att säga att det är ok, du har haft det jäkligt kul men imorgon är en annan dag och vi hjälper dig på vägen.

Sammanfattade listan av Årets Album 2014

  1 comment for “Årets Album 2014: Plats nr 23

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *