Årets Album 2014: Plats nr 18

1411091918_jhgxnv
Goat – Commune

Goat’s trippiga musik låter som att de har tagit en tidsmaskin från 60-talet till nutid och försöker nu skicka sitt budskap till omvärlden om getter och gudar ackompanjerat av svängiga och funkiga instrument. Du behöver kanske inte ta emot deras budskap, men musiken i sig bör du definitivt ge en ärlig chans för jäklar vad de får det att svänga. Det är som att de sätter en i trans och man förs framåt både snabbare och långsammare beroende på vad de känner för i bandet.

Allting leds av sångerskan som nästan gapar ut sitt budskap och får en att höja upp armarna i skyn för att tillbe getguden. Man sugs nästan omedvetet in i deras ritual och när gitarrsolona drar igång är man djupt nere i sin trans och blir som en del av kulten Goat. Tänk att det är ett svenskt band som får till ett sådant härligt djuriskt gung i sin musik som aldrig mättar en utan man står med gapande mun och vidöppna öron och vill bara ha mer och mer och mer.

Sammanfattade listan av Årets Album 2014

  1 comment for “Årets Album 2014: Plats nr 18

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *