Sara & Leo testar saker

Yes! Spelmolnet börjar med ett nytt segment som heter Sara och Leo testar saker! Tanken är att vi väljer en grej vi vill prova på, diskuterar innan vi gör grejen vad våra förväntningar är, hur det kommer bli, och vem som kommer ha roligast.  Sen när vi har utfört grejen i fråga kommer får vi se fall det föll i smaken eller inte och svarar på frågor som
 Varför gjorde vi ens det här?
– Varför har vi inte gjort det här tidigare?
– Vem kommer måla fanart av grejer för resten av månaden?

Jag är i alla fall säker på att det här kommer antagligen bli det bästa som har hänt kanske.
Först ut i Sara & Leo testar saker är… *Drum roll please*

COSPLAY. Eller Jag-vill-bara-ha-ett-annat-skäl-till-att-klä-ut-mig-utan-att-det-är-maskerad-fest. Och vad är inte det bästa stället att testa cosplay på om inte Comic-Con Stockholm som är i slutet av månaden? Så då blev det ett ypperligt tillfälle att göra vårt test samtidigt som vi kan nörda oss med likasinnade.

Som maskerad fast med inlevelse.

Båda har inlett detta lilla projekt ganska halvt seriöst men jag tror det kommer bli hur roligt som helst. Jag själv har gjort research på ämnet (dvs jag har binge kollat på Heroes of Cosplay) och kommit fram till att
a) Dem har sjuka skills i det programmet
b) Det enda jag har sytt de senaste 10 åren är lägermärken på min scoutskjorta.
c) Jag sydde inte ens, jag använde textil lim.
d) Att det där med tävlingar är inget för mig, så länge det inte är jag som är domaren.

Nu undrar ni säkert ”Jaha men vad ska ni cosplaya som då?” Men då ska jag tala om det för er undrande människor där ute! Jag ska vara Psycho Bandit och Leo ska göra Handsome Jack!

Borderlands2_Hero_vf2

Vi hade flera andra i tanken också (bland annat Booker och Elizabeth från Bioshock Infinite i baseboll dräkter och den irriterande frasen ”Booker, catch!” ) men det var väl tillslut jag som drog oss till Borderlands för cell-shading är ascoolt.

Jag har redan börjat med min utstyrsel och såhär långt kan jag väl bara säga att hitta ett par orangea byxor var ett mindre helvete, men myrorna har tonvis av dolda skatter. Även orangea byxor.

Det var väl allt jag hade att säga just nu, om det blir en podcast eller ett skrivet inlägg återstår att se, men håll till godo så länge!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *