Visst kommer du till Gamex 2013?

gamex13

Svaret bör vara självklar. Är du en nörd med inriktning på spel? Då vet du förmodligen redan vad Gamex är. Men för er två personer som inte vet det (mamma och pappa), så är Gamex Sveriges mekka för alla oss med spel som intresse, där man kan testa på en massa spel och prata med folket bakom dem, eller varför inte bara mingla runt med andra likasinnade?

I år är Gamex något extra speciellt!.. Som vi alla vet så står nästa generation bakom hörnet, då Sony och Microsoft släpper sina nya konsoler PlayStation 4 och Xbox One. Dessa två underverk kommer att finnas på plats hos Gamex i Kistamässan mellan den 31 Oktober till den 3 November. Vilket betyder att DU har chansen att få klämma och känna på dem (kanske inte konsolerna, men kontrollerna och spel).

För mer info finner du på http://www.gamex.se/ men här är en snabblänk till att köpa biljetter (du kan även köpa biljetter på plats) http://www.gamex.se/Kop-biljett

Hoppas du kommer dit, så kanske vi ses där!
/Spelmolnet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *