Fredagstoppen vecka 41

Ja, då var det min tur att skriva veckans fredagstopp! Vet du ännu inte vad fredagstoppen är?! Då kan jag tala om för dig att det är en bloggserie vi har här på spelmolnet. Där varje fredag en skribent skriver en topp 5 lista av vad som helst. Så denna vecka handlar min lista om ”5 spel jag hoppas se på Gamex”. Jag kommer vara realistisk så jag kommer inte skriva att jag hoppas på att se spel som GTA:V osv. Utan det kommer va rimligt att se dessa spel där. Här har vi listan:..

Tekken Tag Tournament 2
Det kanske inte är det första spelet man tänker på att man vill se på en spelmässa. Då man oftast vill se spel som ännu inte släppts. Dock har jag inte hunnit spela TTT2 än, och vad vore bättre än att få uppleva det på ett spelevent, där man kan utmana andra gamers eller bekanta på en ordentlig fight!? Jag har ganska höga förväntningar på det här spelet, då 6an var en besvikelse och första TTT var (vad jag vill minnas) riktigt grymt.

Halo 4
Yep jag som “Sony-fanboy” ser fram emot ett Xbox spel. Halo har varit en större del av min uppväxt/barndom. Ja, iaf första och andra spelet. Skaffade aldrig ett 360 förens Halo Reach kom ut. Tro det eller ej, men när Halo 4 kommer släppas så kommer jag inte äga ett 360 längre. Jag har bestämt mig för att sälja boxen. Jag har mer eller mindre bara Halo spelen till den, och finner inte att det e värt att äga en konsol bara för en franchise. Så jag får spela Halo 4 hos någon polare antar jag (Hampus jag tittar på dig). Det kanske inte är så stor chans att Halo 4 finns tillgängligt på Gamex, men helt orimligt är det ju inte. Man kan alltid hoppas.

PlayStation: All-Stars Battle Royale
Här är ett av de få spel som ännu inte släpps i år, som jag ser fram emot. Det ultimata partyspelet, vilket jag är vi väldigt ”glad i byxan” över. Tyvärr fick inte jag tillgång till BETAn varken PS3 eller Vitan. Vet dock att Hampus hade BETAn till Vita, vilket han spelade en del. Så jag är extremt taggad på att få spela detta med folk, och jag hoppas inte utan jag förväntar mig att det finns på Gamex. Vart annars bör man göra reklam för ett awesome partyspel!?

Wii U
Okej, jag vet att jag fuskar lite nu, men jag vet inte riktigt vilket spel till Wii U jag är sugen på att få testa. Det spelar ingen större roll vill bara se hur det känns att spela på den. Antar att Zombie U är det som lockar mest om det nu kommer finnas på mässan. Jag är oavsett väldigt skeptisk mot Nintendos nästa konsol, då jag är väldigt anti-motion gaming. Jag får helt enkelt testa och se vad jag tycker om den sen. Antar att köerna till att få spela på Wii U kommer vara låååånga, men det e bara att ställa sig där och se glad ut (och om det e för lång kö spelar jag nog på min Vita under tiden).

Assassin’s Creed III: Liberation
Det här spelet bör finnas på Gamex, då det släpps dagen innan mässan öppnar. Jag hoppas verkligen på att det finns där iaf. Det är med en oro i själen som jag längtar starkt efter det här spelet. För vi alla vet att Assassin’s Creed III kommer vara ett mästerverk, och att det kommer sälja som alkohol på systembolaget. Jag ber att Liberation blir näst intill lika bra, och att det får bra betyg. Av det man har fått se av spelet så ser det väldigt snyggt ut, och ärligt talat ser jag nog mer fram emot detta än 3an (som de släpper samma dag, idioti på högsta nivå!). Det som gör mig så intresserad av Liberation, är att man för första gången i ett Assassin’s Creed spel spelar som en kvinnlig protagonist. Inte nog med det så är det en separat story som utspelar sig samtidigt som Assassin’s Creed III. Sist men inte minst… Det är bärbart! Så jag kan spela ett (förhoppningsvis) underbart Assassin’s Creed spel vart jag än befinner mig. För att lätta på denna oro jag har angående Liberations så hoppas jag på att kunna få testa det på Gamex, då jag vet om jag ska lägga mina pengar på det eller ej.

Nu tänkte jag göra lite reklam för Gamex då vi här på Spelmolnet ska vara bloggare där.
Så är du sugen på att få träffa oss från Spelmolnet?… Nä trodde väl inte det. Men vill du kanske testa en massa nya heta spel, träffa andra sköna nördar eller varför inte kolla på coola cosplays?! Då tycker jag du borde komma till Gamex mellan 1-4e November i Kista!
Klicka på bilden för att köpa biljett till Gamex:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *