Vilka kommer slåss i PlayStation All-Stars?

Så nu när vi har fått det officiellt bekräftat att Sony håller på att utveckla ett Smash Bros-liknande fightingspel vid namn PlayStation All-Stars Battle Royale (Ja, hemskt namn) så börjar det roliga, nämligen gissa vilka karaktärer som kommer vara med. För det är trots allt karaktärerna som gör ett fightingspel stå ut.

Sony har en del att välja på. 6 stycken karaktärer är redan annonserade: Kratos, Sly Cooper, Parappa The Rapper, Fat Princess, Sweet Tooth och Colonel Radec (Killzone 2). Vissa självklara (Kratos) medan andra är lite mer överraskande (Parappa och Fat Princess). Nu tänkte jag skriva vilka jag tror och hoppas kommer med i spelet när det väl släpps till julen 2012.

Från PS1-eran hoppas jag såklart på både Crash och Spyro, även om Sony inte äger dem längre så har utvecklarna SuperBot bekräftat att det kommer finnas med tredjeparts-karaktärer, och jag hoppas såklart att dessa kommer med. Vilka mer från PS1? En apa från Ape Escape vore klockrent, sen något gästspel av en FF-karaktär känns givet, även Lara Croft hoppas jag får en roll i spelet.

I listform (PS1)

 • Crash Bandicoot
 • Spyro
 • Ape Escape-apa
 • Någon från Final Fantasy
 • Lara Croft

Från PS2-eran finns många självklara val. Ratchet & Clank och Jak & Daxter kommer vara med, där jag hoppas att Jak och Daxter är en karaktär, där Daxter är en förlängning av Jaks attacker, som i spelen. Sen någon karaktär från Team Icos spel.

I listform (PS2)

 • Ratchet & Clank
 • Jak & Daxter
 • Någon Team Ico-karaktär

Sen kommer vi till PS3-eran, där det finns många härliga karaktärer. Nathan Drake kommer vara med, det kan vi med 100 % räkna med. Sen kommer Sackboy vara med, och Cole från inFamous. Från Resistance blir det svårare, men en Chimera tror jag kommer vara med i någon form. Killzone representeras redan av Colonel Radec, som sagt.

I listform (PS3)

 • Nathan Drake
 • Sackboy
 • Cole MacGrath
 • Någon Chimera

 

Så den totala karaktärslistan skulle då se ut såhär

 1. Kratos
 2. Sly Cooper
 3. Parappa The Rapper
 4. Fat Princess
 5. Sweet Tooth
 6. Colonel Radec
 7. Crash Bandicoot
 8. Spyro
 9. Ape Escape-apa
 10. Någon från Final Fantasy
 11. Lara Croft
 12. Ratchet & Clank
 13. Jak & Daxter
 14. Någon Team Ico-karaktär
 15. Nathan Drake
 16. Sackboy
 17. Cole MacGrath
 18. Någon Chimera

 

Vilket ger oss 18 karaktärer, och då har jag garanterat glömt några. Men som sagt, får spelet bra karaktärer och roliga banor kan det helt klart bli något. Just nu är jag försiktigt optimistisk, trots ett uselt namn, PlayStation All-Stars Battle Royale, kan det bli en trevlig upplevelse att få läxa upp Nathan Drake med Kratos.

Har jag glömt någon som bara måste vara med? Skriv en kommentar och låt mig veta!

  6 comments for “Vilka kommer slåss i PlayStation All-Stars?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *