Serietips – The Avengers: Earth’s Mightiest Heroes

Jag är nog störst geek av oss här på Spelmolnet (inom flertal kategorier), speciellt när de kommer till superhjältar (och även Manga/Anime). Så för att börja hypea mer än nödvändigt inför The Avengers filmen som snart släpps, så började jag kolla på den tecknade serien The Avengers, och hoppades på att den skulle underhålla mitt nördiga sinne. Den översteg mina förväntningar, The Avengers serien är fantastisk. Den håller lika bra kvalité som Young Justice och Justice League.

Jag har precis nu i skrivande stund sett klart på första säsongen av The Avengers, och ser verkligen fram emot att se säsong två, för att se vad för awesome stuff den har att erbjuda! Det jag absolut uppskattar mest med serien är den höga kvalitén av röstskådespeleriet. Alla rösterna är väldigt bra valda till vardera karaktär, men den karaktärs röst jag anser vara mest passande är utan större tvekan Thor’s. Dock även han som gör rösten till Iron Man, gör ett väldigt bra jobb på att få det att låta som Robert Downey Jr’s version av Tony Stark/Iron Man. Animationerna är bra och serien känns väldigt mogen och seriös, trots den väldigt simpla men ändå väldigt bra karaktärs designen. Jag tänkte även nämna vilka karaktärer som är medlemmarna i The Avengers:

Tony Stark aka Iron Man
Steve Rogers aka Captain America
Thor as himself
Bruce Banner aka The Incredible Hulk
Clint Barton aka Hawkeye
T’Challa aka Black Panther
Janet van Dyne aka Wasp
Henry ”Hank” Pym aka Ant-Man

Som ni kanske upptäckte så kommer inte alla dessa vara med i den kommande live action filmen, då Black Panther, Wasp och Ant-Man inte kommer vara närvarande (om inte via cameos, vilket jag inte tror). För er som inte är så värst insatta i comics osv, så kan jag förklara lite snabbt att medlemmarna i The Avengers kan ändras då och då. Men de medlemmar som alltid är med (mer eller mindre) är de som kommer vara med i live action filmen.

Innan jag avslutar detta inlägg så tänkte jag ge er en trailer på serien, så kolla gärna! Vem vet ni kanske blir lika hooked som jag vart. Tills nästa gång ha det bra! ~ AVENGERS ASSEMBLE!!

  1 comment for “Serietips – The Avengers: Earth’s Mightiest Heroes

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *