Vad sysslar Spelmolnet-nördarna med på fritiden?

Jo, det ska jag ta och berätta för er. Ni förväntar er säkert att vi sitter i våra tillhåll i källaren där vi konsumerar cola, svettas, snackar om sexuella relationer och spelar dator- eller TV-spel. Ack så fel ni har. Vi har knappt tid för sådant.

Denna tidsbrist ligger programmet Skype till grund för. Och då inte för att vi sitter i viktiga business-samtal hela dagarna, som ni kanske tror att en marknadsföringsstudent gör (marknadsförare kanske låter ambitiöst, men egentligen är det skitslött. Plugga det vetja!). Nej, så är det inte. På Skype sitter vi alla medlemmar, förutom Sara som tycker att vi andra blivit alltför jobbiga, och snackar strunt hela kvällarna och nätterna långa. Bättre saker har vi inte för oss, och vi skulle heller inte vilja göra något annat. Det är nämligen här alla interna skämt skapas och vart planer för Spelmolnet smids.

Det lilla problem som dock kan uppstå i en chatt med sju stycken frenetiska, snabbskrivande idioter är att man helt enkelt inte hinner med allt som skrivs. Det är i princip omöjligt att hålla koll på allt. Isåfall skulle jag behöva äta, sova och skita framför datorn. (Vilket jag ofta gör. Alla tre. Helst samtidigt.) Det har blivit lite som ett internt race att veta och komma ihåg så mycket som möjligt av allt trams som skrivs. Dock tror jag med säkerhet att ingen någonsin kommer att kunna ha följt ett helt kvällssamtal utan att behövt vissa essentiella delar av allt skitsnack som tas upp.

Därför tillägnar jag denna meme till Paikzz/Philip/Dr. Phil, vars tillknöglade hjärna lyckades mynta följande uttryck:

  6 comments for “Vad sysslar Spelmolnet-nördarna med på fritiden?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *