Ultimat test av nytt bebisgear!

Idag fick jag och sambon hem vår nya bärsele. Självklart ville vi testa den innan bebisen anländer med Jumbo-Storken 747, därför blev det test-session i vårt lilla hem. Sambon använde sig av en nalle för att se hur allt fungerade med en liten typ av krabat i bärselen. Förhoppningarna försannades och lyckan av köpet var nu ett faktum. Sen var det min tur. Jag ville dock se om bärselen skulle klara typen ”precious cargo”. Därför utrustade jag mig med mina i nuläget främsta älsklingar och värdesaker för att se om bärselens funktioner fortfarande var lika enkla och bra trots den tunga pressen som dessa ting gav med sig.

Nå, klarade bärselen testet? Hell yeah, det fungerade perfekt. Nu behöver jag aldrig mer oroa mig för att mina älsklingar ska frysa i sin ensamhet. Nu kan jag alltid ha med mig dem vart jag än går!

Comment for cuteness overload. #Nohetero

  4 comments for “Ultimat test av nytt bebisgear!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *