Rumble – Intensivt ordlekande i din iPhone

Igår fick jag tipsat om Rumble av en nära kompis med orden ”This is the shit! Om du diggar Wordfeud MÅSTE du ladda ner detta!” Jag som fortfarande spelar wordfeud och tycker att det är fortfarande väldigt givande under de små stunderna i vardagen kunde ju knappast säga nej, och sökte upp det på iPhone och ladda ner det på studs. Spelets upplägg förklaras superbt direkt när man startar det för att kunna komma igång så snabbt som möjligt, vilket Wordfeud knappast gjorde då de ansåg att det skulle vara självklart att man kunde grunderna från Alfapet vilket inte alla kan. Jag till och med har hört om en som med vilje undvek alla TW, DW etcetera för att denna personen trodde det innebar att man fick minuspoäng. En tutorial till det spelet hade inte varit fel.

I Rumble så är upplägget otroligt enkelt och det handlar om att man ska forma ord genom att dra en linje längs bokstäver som då i slutändan formar ett eget ord. Du möter en verklig motståndare och under tre omgångar med två minuter i varje så ska man försöka forma så många ord som möjligt där den slutgiltiga summan av de tre omgångarna avgör vem vinnaren är. Det är intensivt och beroendeframkallande och det gäller att snabbt forma ord och under tiden som man söker de långa orden kan man dra några korta för att ändå casha in lite småpoäng. Det har inte det taktiska tänkandet som återfinns i Wordfeud där man måste planera varje drag man ska göra, men det är ett utmärkt sätt att döda tid på bussresor, i tunnelbanan eller på toastolen. Så ladda ner och utmana varandra, så lär det starta en Rumble-våg över alla iPhones i Sverige! Det är ju, trots allt, gratis!

Förresten så heter jag ackreman på Rumble, bring it!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *