Mariokart 7 når Spelmolnen!

Is it a bird? Is it a plane? Its a plumber!

Har nu ÄNTLIGEN tagit mig själv i kragen och börjat med det bästa inlägget som någonsin har skrivits. Eller tills jag skriver ett nytt då. Men nu ska vi prata om tv spel som dem ska vara. Färgglada, fantasifulla och intensivt roliga! Super Mario är tillbaka på gokartbanan för sjunde gången och för första gången i 3d. *hold for awesome cheering*

I detta fullspäckade spel till Nintendos 3ds får vi åter igen träffa på de bästa av karaktärer från Super Mario familjen, plus ett gäng nya, bland annat Metall Mario (as seen in Super Mario 64) men ingen som får mig att vilja byta från min favorit gubbe Yoshi. De har gjort nya fantastiska banor, och även tagit de bästa från de andra 6 Mariokart spelen och hottat upp dem med lite ny och finare grafik, nya hinder och flygfunktioner, för ja, man kan ÄNTLIGEN flyga I Mariokart. Som jag har väntat på det ögonblicket. Samla in pengar i Cuperna och lås upp nya delar för att göra bilen bättre, snyggare och framför allt snabbare.

Flerspelarläget har även det förbättrats, nu behöver inte ens personen du ska spela mot ha spelet själv (dock får man inte välja gubbe, men whatevs?) och kopplar man upp sig till Nintendo Network tar det inte lång tid innan man hittar motståndare och banan laddas otroligt snabbt och utan krångel. Man kan välja allt från att spela med en community, ballong och coinfights till vanliga time trails och cuper. Du kan bygga din egna cup och bestämma själv vad för objects man vill ha med.

Mariokart har alltid varit ett kärt spel för mig, så förväntningarna på detta spel var skyhöga, och att det faktiskt var bättre än vad jag någonsin hade kunnat ana gör bara saken bättre. 3D effekterna är något onödiga, och kan vara något irriterande när man sitter på ett tåg eller i en bil som har en tendens att svänga och ha sig, men man kan ju alltid stänga av den funktionen så.. Och att man äntligen kan flyga. En liten grej som gör stor skillnad, och detta är ju trots allt det sjunde spelet i serien så att förnya är ett måste, och jag tycker det gör spelet mycket mer underhållande. Enjoy the little things så att säga.

Jag har redan lagt ner många många timmar på Mariokart 64 som liten tjej, och nu har jag antagligen lagt ner mer tid på Mariokart 7 som stor tjej. Så bra är det. Som ett spel ska vara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *