Sammanfattning vecka 8, 2012

När det har varit såpass aktivt på sidan som det har varit den senaste veckan, vad passar då inte bättre än att sammanfatta vad vi på Spelmolnet har fått ur oss och sagt till om! Här kommer en sammanfattning för vecka 8:

Måndag 20/2

Jag är sjuk, jag erkänner

Hampus öppnar veckan med att erkänna sin smått mordiska sida när det kommer till tv-spel, psykanstalten nästa?

Tisdag 21/2

Devil Survivor: En JRPG-taktikers våta dröm

Emil fortsätter envist att försöka övertyga andra om Devil Survivors storhet och tillägnar fettisdagen med ett inlägg endast om det taktiska i spelet.

Onsdag 22/2

Spelens spel är tillbaka i sin (nästan) rätta form

Sara går i nostalgins tecken när hon drömmer tillbaka till ljuva 90-talet och till Snakes storhetstid och tipsar om en app som gör att du kan återuppleva den glädjen åter igen.

SSX-demo!

SSX, snowboardspelet nummer ett, närmar sig med stormsteg med sin version 2012 och Oliver har testat demot ivrigt och delar med sig sina första intryck.

Torsdag 23/2

Marcus topp 15 spelslut!

Marcus visar Guinness var skåpet ska stå och delar med sig av sina tankar om vad han anser gör ett bra spelslut, och delar även med sig av sin egna topp 15 lista.

Fredag 24/2

Let’s play!

Vad är det vi ser? Jo, det är Philip som är tillbaka i action på Spelmolnet och visar upp ett av hans nya projekt som han har påbörjat och beskriver även hur Let’s Play communityn fungerar och vilka som är de stora aktörerna.

Veckans Podcastavsnitt: ExtraLiv #21 – Begagnade spel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *