One Piece till PS3!


Yes, True Story! Spelet heter One Piece Kaizoku Musou (finns ingen officiell engelsk titel). För några kanske det här är ”old news” då spelet egentligen utannonserades under (om jag inte minns fel) Augusti 2011. Men! Jag har inte sett en enda site skriva om det.. What givz!? Det är stora nyheter för anime-geeks! I alla fall, jag satt en kväll med min trogna svarta kompanjon (PS3an) och letade efter något skoj på den japanska Playstation Store. Det jag bland annat fann var ett demo på Naruto Ultimate Ninja Storm Generations (långt namn!). Sedan scrollade jag ner och till min förvåning såg jag en One Piece bild, det mitt öga skådade var en trailer!

När jag tankade hem trailern satt jag och väntade som ett litet barn på julafton tills nedladdningen nådde 100%. Som jag har längtat efter ett One Piece spel till PS3, antar att de flesta One Piece fans har velat ha ett under x-antal år nu. Så gissa om hypen sprängdes inom mig som en atombomb när jag såg trailer. ”Bra” tillfälle att få en sådan hype, precis innan man tänkt att sova.

Av det trailern visade så ser det mer eller mindre ut som One Piece Unlimited Cruise till Wii/3DS fast mycket mer välgjort. Som i Unlimited Cruise serien så kommer man kunna spela som alla karaktärerna från Luffys gäng (Mugiwara crew), och gameplayn ser ut som densamma. Storyn verkar sträcka sig mer eller mindre från början till/strax efter ”2-year time skip”. Spelet släpps i början på Mars i Japan, det har tyvärr ännu inte fått något release datum för US eller EU. Så om man är otålig (som jag) så kommer man förmodligen importera den japanska-versionen. Vilket man kan göra från exempelvis: play-asia.com/.

I Japan kommer det självklart släppas en collectors edition inkluderat en massa smått o gott. Men i Japan släpps även en bundle med One Piece motiv på! Kan avsluta med att säga att spelet är Playstation 3 exklusivt och jag ser så mycket fram emot att plocka Platinum-trophy i det! Nu har jag delat med mig av denna information, så tills nästa gång, ha det bra!

  1 comment for “One Piece till PS3!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *