Krater – teaser trailer

För er som inte vet så är Krater ett svenskutvecklat spel av företaget Fatshark (namnet är ett försvenskat ord av termen ”fethaja”) som utspelar sig, just det, i en krater. Spelet är en sorts action-RPG med taktiska inslag och det har talats om att Fatshark vill göra spelet till en utmaningen, att det inte ska vara så enkelt att möta alla de fiender man kan tänkas träffa på nere i en håla. Det är något som tilltalar mig, fastän jag aldrig ens vågat mig på spel som Dark souls.

I en krater kan så klart miljöerna vara vitt skilda och designmöjligheterna är därmed oändliga då det inte finns några riktlinjer för hur en krater ser ut. Tack vare detta så både tror och hoppas jag på en mängd väldigt olika och unika scenarion. Vad som väntar oss kan vi alltså inte ha någon som helst aning om vad gäller utseendet på världen vi ska få anta oss utmaningen att utforska.

Jag har sedan ett bra tag tillbaka stått med i kön för kommande beta-test, och som ni ser i trailerns slut så står det att en sådan form av test faktiskt ska ske nu under februari månad. Förhoppningsvis får jag sätta klorna i detta spel snart alltså. Och som ni även kommer att få skåda i denna teaser är hur jäkla megasuperduperawesome det ser ut. Därför förstår ni att jag längtar, vilket jag hoppas att jag inte är ensam om. Åtminstone inte efter att ni sett detta!

Rött hus med vita knutar. Svenskt mys!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *