Reckless Racing 2

Jag välkomnar mig själv tillbaka efter ett kort, men onödigt uppehåll. Har inga ursäkter annat än att jag inte är själv med att ha legat på latsidan.

Jag har på senare dagar blivit en mobilgeek som jämt och ständigt besöker Swedroid för att få reda på det senaste inom mobiltelefonsbranschen. Detta nyuppväckta intresse har tilldelats mig tack vare att jag beställt mig en prestandabest vid betäckning HTC Sensation XE. Dubbla processorkärnor med 1,5GhZ styrka i vardera, 768mb RAM, bra grafikkort. Ja, svetten rinner medan jag räknar upp min nyfunna kärleks specifikationer. Så hett är det för mig.

Det jag vill komma till i det här korta, men ack så intressanta inlägg är trailern som släppts för Reckless Racing 2. Jag har inte ens hunnit få labbarna över ettan, men när en trailer visar sådana här bredhäng i full fart med svinsnygg grafik så finns det inte något annat val än att skrika: TA MINA LIVSBESPARINGAR OCH GE MIG SPELET!

Se, njut, häpnas!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *