Mysfaktor 7000 med detta gulliga datorspel

Skummade igenom Appstore på min Mac Book Pro och hittade Machinarium, ett sjukt mysigt ”Point and click” spel fullt av klurigheter och vackra landskap.

Man spelar som en liten robot som letar efter sin vän. För att hitta henne måste man gå igenom en rad olika prövningar som kräver en himla massa hjärnverksamhet för att ta sig till nästa rum.  Jag kunde sitta i säkert en halvtimme för att hitta en liten sak jag hade missat. Men otroligt roligt och givande spel för alla åldrar. Men om det nu skulle vara så att man tycker det är alldeles omöjligt så kan man fuska lite och kolla i cheat boken i hörnet av skärmen. Om jag ska vara ärlig så använde jag mig av den rätt många gånger.. Heheh.

Grafiken och musiken klickar perfekt med varandra, det känns väldigt eget och unikt i sig, inget som jag känner är likt något annat spel jag har spelat. Det bästa med spelet är nog att det är väldigt kort, men i och med alla klurigheter och gåtor så tar det några timmar innan man är klar. Ett klart prisvärt spel som jag varmt rekommenderar till ALLA. Så köp det. Gör det nu. Ni blir inte besvikna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *