Hjärtligt välkommen till Spelmolnet!

Det var faktiskt så sent som i måndags som idén som skulle leda upp till Spelmolnet tog fart. Helt plötsligt, som från ingenstans, kom det på tal om att starta en gemensam spelblogg, och på endast ett fåtal minuter hade vi nästan hela vår lilla skara hopsamlad. Tanken på att tillsammans starta upp något nytt, helt från grunden, var som vanligt väldigt lockande och motiverande, så det tog inte lång tid innan vi var i full gång med att planera och bygga på vår nya hemsida. Under den gångna veckan, dag som natt, har vi pysslat och mixtrat, ändrat och börjat om. Det har varit lärorikt och väldigt, väldigt roligt för oss alla.

Men vad är Spelmolnet för slags hemsida egentligen? Jo, som det redan har nämnts är det i grund och botten en spelblogg. Spel är vårt gemensamma stora (kanske till och med största) intresse här i livet, och anledningen till att vi satte igång med det här projektet var just för att få ökade möjligheter att skriva om detta. Att ha en helt egen plats där vi kan samla våra tankar, reflektioner, åsikter och idéer om spel är ganska så häftigt. Men visst skulle det inte vara en fullfjädrad blogg om vi bara skrev om spel. Nej, självklart inte. Det kommer skrivas om allt ifrån filmer, TV-serier, musik, prylar, tidningar och mycket, mycket annat intressant och nördigt. Men fokuset kommer definitivt ligga på spel.

Vi som driver Spelmolnet och kommer att skriva här är inga mindre än åtta stycken glada Twitter-anhängare, och de flesta likaså medlemmar på Gamereactor.se. Åldern på skribenterna sträcker sig till allt från 14 till 22 år, så det är en väldigt stor bredd vi har att tala om. Om du känner att du vill veta lite mer om oss är det bara att klicka sig in på ”Om oss” där det finns länkar till både våra profilsidor och Twitter-konton.

Vi kommer hela tiden att bygga och hålla hemsidan uppdaterad, allt för att göra den så intressant och användarvänlig för er läsare som det bara är möjligt. Det ni ser just nu är alltså en blogg i ett väldigt tidigt stadie, och vi hoppas kunna bjuda på stora förändringar inom kort.

Resan må ha varit kort, men den kommer (förhoppningsvis) inte ta slut på länge.

Glöm för guds skull heller inte att följa oss på Twitter! (@Spelmolnet) Det är där det händer, förutom, ja.. när vi postar inlägg här då, såklart.

  8 comments for “Hjärtligt välkommen till Spelmolnet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *